Редактор: e-mail: кадър bTVАзиатските учени са изненадани от това, че в западните страни

...
Редактор: e-mail: кадър bTVАзиатските учени са изненадани от това, че в западните страни
Коментари Харесай

Цън Цон: В Азия не разбират защо на Запад хората не искат да носят маски, това не е голям проблем

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Азиатските учени са сюрпризирани от това, че в западните страни носенето на маска се трансформира в проблем. Причината е, че в тези демократични страни хората нямат доверие в ръководещите. Това разяснява в студиото на bTV Цън Цон, ръководител на съвета за стопански и дипломатически връзки с Китай.

В Китай и доста други страни в Азия маски се носят и преди коронавирус пандемията, най-много поради неприятния въздух в градовете, изясни той. Независимо от политическото устройство на страните, там има дисциплинираност и в този момент даже и малцината, които не носеха маски, го вършат.

Може би това е и поради това, че Азия пострада преди 15-16 години от ТОРС и в този момент там и хората, и институциите са готови, сподели още Цон.

Той изясни, че в Китай икономическите ограничения са най-вече помощ за огромните държавни компании, с цел да не изгубят хората работата си. Няма информация за ограничения по отношение на частните компании.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР